Смених батерията на ключа ,гумения бутон и почистих платката ,защото беше замърсена . като отидох до колата натискам да отключа лампичката светна ,но не примигва и не се отключва. Само от ключалката се отключи. Какво юоже да е станало.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключ за алфа ромео 156
Collapse
X
-
Не не с вода. Просто бутончето се беше скъсало брутално и част от него беше полепнала по платката. Почистих я със клечки за уши о около копченцето една клечка за зъби. Нито съм натискал нито нищо.
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:41 ----------
Взех си ключ врота употреба в много добро състояние. Като го отворих забелязах ,че има една пружинка под батерията,а на моя нямаше.алфа ромео 156 тс
Comment
-
Щом свети дава контакт с батерията ... а нея вадил ли си от платката? Да не иска преобучаване, въпреки, че едва ли е било за много време."Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г
Comment
-
При мен на 147-цата като я взехме, батерията беше обърната на обратно и не знам колко време е била така, но искаше да се преобучи ключа(този с 3-те бутона) за да заработят отново бутоните. Иначе почистих абсолютно всичко тогава. При теб мисля, че твърде малко време е била без ток, ако разбирам правилно, но все пак да не те подведа нека по - компетентните колеги да се изкажат по темата. Успех !"Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г
Comment
-
Напомпай го няколко пъти би трябвало да се оправи. Моя така светваше и като го напомпам угасва и само при натиск светва.
Sent from my GT-I9300 using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщение.........Взех си ключ врота употреба в много добро състояние. ......
че съм само с един ключ и се замислям....sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
Comment