Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за алфа ромео 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключ за алфа ромео 156

Смених батерията на ключа ,гумения бутон и почистих платката ,защото беше замърсена . като отидох до колата натискам да отключа лампичката светна ,но не примигва и не се отключва. Само от ключалката се отключи. Какво юоже да е станало.
    алфа ромео 156 тс

С какво почисти платката? Да не би да е нещо, в което има съдържание на вода?
    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Не не с вода. Просто бутончето се беше скъсало брутално и част от него беше полепнала по платката. Почистих я със клечки за уши о около копченцето една клечка за зъби. Нито съм натискал нито нищо.

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:41 ----------

Взех си ключ врота употреба в много добро състояние. Като го отворих забелязах ,че има една пружинка под батерията,а на моя нямаше.
      алфа ромео 156 тс

Comment

Лампичката светва след матискане на ключа ,но не примигва за да отключи
        алфа ромео 156 тс

Comment

Щом свети дава контакт с батерията ... а нея вадил ли си от платката? Да не иска преобучаване, въпреки, че едва ли е било за много време.
          "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
          Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

Тя батерията остава на другата черупка кадето е черния чип. Платката излиза с другата черупка кадеро е емблемката на алфууутоо

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

Нз да взема да пръсна самата платка ли ддз.
            алфа ромео 156 тс

Comment

При мен на 147-цата като я взехме, батерията беше обърната на обратно и не знам колко време е била така, но искаше да се преобучи ключа(този с 3-те бутона) за да заработят отново бутоните. Иначе почистих абсолютно всичко тогава. При теб мисля, че твърде малко време е била без ток, ако разбирам правилно, но все пак да не те подведа нека по - компетентните колеги да се изкажат по темата. Успех !
              "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
              Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

Задръж бутона натиснат за около 15 сек/до колата, не в къщи/.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Задържам го светва веднага ,но свети постоянно не започва да примига както преди за да се отключи колата
                  алфа ромео 156 тс

Comment

Напомпай го няколко пъти би трябвало да се оправи. Моя така светваше и като го напомпам угасва и само при натиск светва.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Пробвах не става снощи си играх половин час какво ли не пробвах явно има някаква магия,но не я знаем
                      алфа ромео 156 тс

Comment

Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщение
                        .........Взех си ключ врота употреба в много добро състояние. ......
                        хмм...!!! как ти пасна механичната част на ключалката???
                        че съм само с един ключ и се замислям....
                        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Working...
                        X